AMANIDES
AMANIDA DE POLLASTRE A LA BRASA AMB SALSA DE SOYA, GINGEBRE I LLAVORS DE SÈSAM.
AMANIDA DE TONYINA AMB ADVOCAT I CROSTONS.
TABULÉ: AMANIDA FRESCA DE CUSCÚS AMB SALSA DE IOGURT.
AMANIDA DE FORMATGE DE CABRA, TOMÀQUETS CHERRIES, FRUITA FRESCA I FRUITS SECS.
PICA-PICA
TIRES DE POLLASTRE AMB SALSA AGREDOLÇA.
FALAFEL AMB MAIONESA DE SÈSAM.
NACHOS AMB CARN, FORMATGE I GUACAMOLE.
QUESADILLES DE TOMÀQUET, CEBA, CORIANDRE I FORMATGE.
PATATES BRAVES.
GRAMAJO: PATATES FINES AMB CARN DE KEBAB, CEBA I OUS TRENCATS.
DIP DE HUMMUS AMB PA TORRAT I OLIVES NEGRES MORUNES.
DIP “DAMASC”: HUMMUS, BABA GANOUSH I MUHAMMARA.
CALAMARS A L’ANDALUSA.
CROQUETES DE BOLETS AMB SALSA HARISSA PICANT.
KEBABS I MÉS
CLASSIC DONER, EL KEBAB DE TOTA LA VIDA: DURUM (ROTLLO) DE POLLASTE O VEDELLA , AMANIDA I SALSA DE IOGURT.
BEIRUT: PA LIBANÈS, CARN DE KEBAB, ENCIAM, HUMMUS, CEBA, TOMÀQUETS I PEBROTS A LA BRASA.
GYRO GREC: PA DE PITA, CARN DE KEBAB, TOMÀQUET FRESCO, COGOMBRE, FORMATGE FETA, OLIVES NEGRES, I SALSA DE IOGURT.
BABEK: PA DE PITA AMB CARN DE KEBAB, MUHAMMARA, RUCA, FORMATGE DE CABRA I SALSA DE MAGRANA.
BURRITO CRUIXENT: TORTILLA AMB CARN PICADA, FORMATGE, NACHOS I FESOLS.
TRES CHIFLADOS: UN TACO DE CARN ESTOFADA AMB JALAPENYS I CREMA AGRA. UN TACO DE POLLASTRE AMB “PICO DE GALL0”, FORMATGE I CORIANDRE. I UN TACO DE CARN PICADA AMB FESOLS I GUACAMOLE.
TACO “FRANCÈS”: TORTILLA AMB CARN MARINADA DE POLLATRE O VEDELLA, EMBOLICADA AMB FORMATGE, PATATES FREGIDES I TOT.
CRIOLLO: PA CALENT, FILET DE VEDELLA, PROVOLONE, PEBROT A LA BRASA I CHIMICHURRI.
PHILLY CHEESESTEAK 4 FORMATGES:TIRES DE VEDELLA, CEBA I FORMATGES (CHEDDAR, MUZZARELLA, PROVOLONE I GORGONZOLA).
CHUECA: PA DE PITA, CALAMARS LLIMONA, ENCIAM I SALSA TÀRTARA.
GANGA: PA LIBANÈS AMB FALAFEL, AMANIDA, COGOMBRETS I TAHINI.
AL PLAT
KEBAB AL PLAT: CARN DE POLLASTRE O VEDELLA AMB PATATES I AMANIDA VARIADA.
COMBINAT VEGAN : FALÀFEL, BABA GANOUSH, PATATES FREGIDES I AMANIDA.
BURGUERS
CHEESE BURGUER: HAMBURGUESA, MAIONESA, KETCHUP, ENCIAM, TOMÀQUET, FORMATGE CHEDDAR I COGOMBRETS.
DONZELLA: HAMBURGUESA, RUCA, CEBA CARAMEL·LITZADA, FORMATGE DE CABRA, UN TOC DE CHUTNEY DE FIGUES.
MÀRMARA: HAMBURGUESA, BROTS VERDS, HUMMUS, TOMÀQUETS ROSTITS I OU FREGIT.
MILANGA TOP: POLLASTRE ARREBOSSAT CRUNCHY, ENCIAM, TOMÀQUET I MOSTANESA.
BROQUETES
BROQUETES DEL SULTÀ: VEDELLA MARINADA AMB PA TORRAT, TABULÉ I AMANIDA.
BROQUETES “SATAY” (CACAUET) AMB PA TORRAT, ARRÒS AROMÀTIC I AMANIDA.
BROQUETES “KAFTA” DE CARN PICADA AMB PA TORRAT, HUMMUS, AMANIDA ÀRAB I PATATES FREGIDES.
GRAELLADA DE BROQUETES (VEDELLA, POLLASTRE I KAFTA) AMB PA TORRAT, HUMMUS, ARRÓS, VERDURES ROSTIDES.
TAJINES
TAJINE ANDALUSÍ DOLÇ DE VEDELLA AMB CUSCÚS.
TAJINE TAMAZIGHT DE POLLASTRE, OLIVES, LLIMONA MUKHALAL, AMB PATATES.
* ELS TAJINES ES FAN CADA DIA, LES RACIONS SÓN LIMITADES, CONSULTI DISPONIBILITAT
EXTRAS
EXTRA GUARNICIÓ
EXTRA SALSES
EXTRA PA
PA AMB TOMÀQUET
PATATES FREGIDES RACIÓ
POSTRES
IOGURT GREC AMB COCO I LLIMA.
IOGURT GREC AMB MEL I NOUS.
SORBET DE LLIMONA AMB CAVA.
BROWNIE DE XOCOLATA AMB GELAT.
CHEESCAKE A L'ESTIL BASC.
PASTES ÀRABS.
GELATS (MADUIXA, XOCO I VAINILLA).